16.1.09

Ford Ranger Max Concept


Το εντυπωσιακό μοντέλο της Ford πρωτοπαρουσιαστηκε στην Motor Expo της Ταϊλανδης με εκκεντρική σχεδίασή, καλωντας τους οπαδους των SUV, να προσεξουν ενα Pick Up σκληρο οπως πρεπει να ειναι, με έξτρα- σπόιλερ, νίκελ και εντυπωσιακές ζάντες, αλλα σε μια πιο σπορτίβ εκδοχή, που γοητευει.
Με πιο επιθετικη εμφανιση και "πρισμενο" αρκετα στα φτερα, τονιζει την αεροδυναμική του σχεδίαση ακομα περισσοτερο με φωτιστικά σώματα που επεκτεινονται μεχρι τα φτερα.

"Γνωριζουμε οτι το Ranger εχει αποδειξει οτι ειναι σκληρο και αντεχει. Η νεα σχεδιαση του δεν αποτελει απλα "μοδα" στο design του τετρακινητου αλλα αλλαζει ολα τα δεδομενα για το μελλον των compact φορτηγων." μας λεει ο chief σχεδιαστης της Ford, Paul Gibson.

Αγνωστο γιατι η Ford κραταει κλειστα ακομη τα καπω της. Δεν γνωριζουμε λεπτομερειες των κινητηρων της. Ομως η εταιρεια διαφημιζει οτι θα συνδιασει την οικονομια με τη βελτιστη ικανοτητα τετρακινητου που προοριζεται παντα για σκληρες δουλειες.

Θαυμασαμε ομως το πτυσσομενο καλυμμα της καροτσας, τους προχωρημενους προφυλακτηρες, τον τονισμο του αμαξωματος με extra φυλλα αλουμινιου και νικελ,τις ζάντες 18 ιντσών και τα ενσωματωμενα φλας στους καθρεφτες.

Ενα συνολο πολυτελες για χομπιστες και επαγγελματιες με presige.
Η παραγωγη του αναμενεται να ξεκινησει στα τελη του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com