10.2.09

Mitsubishi Outlander Το συμπαγές crossover φανατιζει και το 2009
















Tο εντυπωσιακο αυτο μοντελο, ειναι χτισμενο πανω στην ίδια πλατφόρμα, όπως το Dodge CALIBER και το Chrysler SEBRING, αποτέλεσμα της εταιρικής σχέσης με την Chrysler.
Λίγο μεγαλύτερο και πιο κομψό, με αψογη εργονομία, στιβαροτητα και ποιοτητα απο το πλαισιο εως την καρδια του καπο, το Outlander 2009 αντιπροσωπεύει μία από τις κορυφαίες αξιες στην κατηγορία του.
2.4 λίτρα τετρακυλινδρος κινητήρας, με απόδοση 170 ίππους και 23,7 kgm σταθερης ροπής, είναι επαρκή χαρακτηριστικα για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει 1.700 κιλά.Χρησιμοποιώντας έναν δίσκο-mode στο κέντρο της κονσόλας, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει 2WD, 4WD η LOCK. Στη θεση 4WD και LOCK το σύστημα χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη που μεταφέρει αυτόματα και ομαλά τη ωθηση προς τους πίσω τροχούς, ανάλογα με τον τροπο και τις συνθηκες οδήγησης, ακομα και οταν επιταχυνει.
Διαθέσιμο σε 2WD ή 4WD, περιλαμβάνει ανεξαρτητη εμπρός και πίσω ανάρτηση, κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ηλιοροφή, κλιματισμό, ABS και EBD, ράγες οροφής, συστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, cruise control και εντυπωσιακες συστασεις ασφαλειας.


8 αερόσακοι εφτασαν αυτο το SUV στην κορυφη των μετοπικων και πλευρικων crash test.
Η Ιαπωνικη εταιρια το προφερει στις εκδοσεις ES, SE, και XLS. Η τελευταια προσφερει και 3η σειρά καθισμάτων ενω αναδιπλωνεται αποκαλυπτοντας χώρο αποσκευών 514 λίτρων. Σε πλήρη αναδίπλωση, τριπλασιαζετε στα 1691 λίτρα.
Στην 5θέσια εκδοχή του κοστίζει 29.490 ευρώ, στην 7θέσια 31.490 ευρώ, με πλούσιο εξοπλισμό, που στην έκδοση Instyle -7θέσιο μόνο- γίνεται ...αρχοντικός, με κόστος 35.990 ευρώ. Πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει.
Ισορροπημενο σχεδιαστικα, ένα συναρπαστικό μείγμα sporty δυναμικης και εξαιρετικου styling.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com