10.12.08

The World Offroad


Ένα όνειρο ζωής αλλά και ένα καλά οργανωμένο project για μία αποστολή στον κόσμο διάρκειας δύο χρόνων, απο ένα ζευγάρι Ελλήνων με δίψα για την εξερευνηση του πλανήτη Γη, έχοντας στη διάθεσή τους ένα καλά εξοπλισμένο 4x4 όπως το Land Rover Discovery TDV6. Το εγχείρημά τους είναι να κάνουν το γύρο του κόσμου σε 800 ημέρες, περνώντας και από τις 5 ηπείρους.Μιλάμε για ένα οδοιπορικό 200.000 χιλιομέτρων περίπου σε περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου εχοντας μία απλή ιδέα: να εργαζονται καθ' οδόν. Μιλάμε για ένα κινητό δημοσιογραφικό πρακτορείο το οποίο γεννά καθημερινά, άρθρα, φωτογραφίες, ραδιοφωνικά προγράμματα.
Ο δημοσιογράφος του περιοδικού 4Τροχοί Άκης Τεμπερίδης και η χορογράφος Βούλα Νέτου, ξεκίνησαν πριν από 9 μήνες για το γύρο του κόσμου εχοντας "οπλα" υψηλης τεχνολογιας.Εκτος απο το Land Rover Discovery3 TDV6 με ελαστικά Cooper Tires, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, δορυφορικά συστήματα, ηλιακό σύστημα.
Τη στιγμη που γραφονται αυτες οι γραμμες, η ομαδα βρισκετε στη Μαλαισια και το ακριβες στιγμα τους ειναι ευκολο να το βρει κανεις στο
http://www.theworldoffroad.com/theworldoffroad/index.php
Ενα link που αξιζει...κυριολεκτικα σε ταξιδευει με τις λεπτομεριες της καθημερινοτητας του ταξιδιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com