11.12.08

Toyota RAV4 ανανεωμενο για το 2009


H παρουσίαση του πραγματοποιήθηκε στην έκθεση της Bologna στην Ιταλία.Oι αισθητικές αλλαγές είναι μικρές και δύσκολο να εντοπιστούν. Oι μηχανικοί ομως τα έδωσαν ολα για ολα...



Χρωμιωμένη γρίλια του εμπρός προφυλακτήρα, νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, φλας ενσωματωμενα στους πλευρικούς καθρέφτες, επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και τελος νεο τιμονι με sport καταβολές χάρη στο επίπεδο κάτω μέρος του.
Λιγα και λιτα για την Ιαπωνικη εταιρια, οπως παντα.
Αλλα δεν τσιγκουνευετε ποτε στα μηχανικα της μερη (αυτο οφειλουμε να της το αναγνωρισουμε).
Με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους, συνεργάζεται ένα 6ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και ένα εντελώς νέο αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), που ονομαζετε Multidrive S. 5% οικονομικοτερος απο το προηγουμενο μοντελο, το νεο VVT-i γινετε ακομα πιο θελκτικο.
Και για οσους επιμενουν diesel (και καλα κανουν κατα τη γνωμη μας, οι λογοι θα παρατεθουν εκετενεστερα σε αντιστοιχη αναρτηση), 2,2 λίτρα, με νέα πιεζοηλεκτρικά μπεκ ψεκασμού. Η ιπποδύναμη στους 152 ίππους, αύξηση της ροπής κατά 10% στο διάστημα 2.000 έως και 2.800 σ.α.λ., φτάνοντας τα 34,7 kgm ροπής. Και για οποιον δυσκολευετε ευκολα και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
Τι λετε λοιπον? Η Toyota προσπαθει να ξανακερδισει το χαμενο της εδαφος με τις αδικαιολογητα (κατα τη γνωμη μας) υψηλες τιμες που προηγηθηκαν της "οικονομικης κρισης".Περιμενουμε να επιβεβαιωθουμε μαθαινοντας και την τιμη πωλησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com