13.1.09

Trail Ride 2009

























Επιτελους ξεκιναμε!
Ποδαρικο θα κανει το Trial Ride για φετος με συμμετοχή 4Χ4, μοτοσυκλετών και Quad - ATV, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, από τα Ψαχνά Ευβοιας. Οι οκτώ αγωνες του θεσμού προβλεπονται συναρπαστικοι, καθως οι συνεχης βροχες και τα φετινα χιονια "ζωγραφισαν" εξαιρετικα περιπετειωδη terrain. Γυναίκες αναβάτες, ομαδικές συμμετοχές καθώς και άλλες ιδιαίτερες συμμετοχές, θα εχουν την τιμητικη τους. Σε αυτον τον μικτο αγωνα με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, οι απαιτησεις για σβέλτη έως πολύ γρήγορη οδήγηση σε άγνωστη διαδρομή και ταυτόχρονα πλοήγηση με χρήση roadbook, σιγουρα θα κρατησει το επιπεδο ψηλα.

Οι ειδικές διαδρομές είναι ανοικτές στην κυκλοφορία και η μικρότερη είναι της τάξης των 100 χλμ. Θα υπάρχουν δυο διαδρομές, μία μεγάλη γύρω στα 160 χιλιόμετρα για τα αυτοκίνητα 4Χ4 Normal-Regularity, Raid (για 4Χ4 μέχρι 2000cc) και Open (για 4Χ4 πάνω από 2000cc) και για τις μοτοσυκλέτες On-off/Quad/Light και μια μικρότερη διαδρομή Enduro μέχρι 800 χλμ, για τους Pro/Veterans/Enduro.
Σε κάθε αγώνα ανακοινώνονται σημεία παρακολούθησης για θεατές, πάλι με χρήση δρομοβιβλίου, όπου είναι απαραίτητο.
Οι συμμετοχές είναι σε υψηλό επίπεδο, αφού οι κανονισμοί είναι σταθεροί για 3 τουλάχιστον χρόνια και οι συμμετέχοντες έχουν αποκτήσει εμπειρία , τόσο σε οδηγικό, όσο και σε επίπεδο πλοήγησης.
Τελος, στην προκηρυξη και στον κανονισμο του αγωνα, ισως να υπαρξουν μερικες αλλαγες μεχρι την πραγματοποιηση του αγωνα. Οποτε...μεινετε συντονισμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com