15.12.08

Renault διεκδικει τη Lada

H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία συμφωνησε με τη AvtoVaz,ως προς την εξαγορά του 25% της Ρωσικης εταιριας, την ανανέωση της γραμμής παραγωγής της LADA και την παραγωγή άνω του ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων τον χρόνο.
Η συμφωνια υπογραφτηκε πριν λιγες μερες και το ποσο που καταβληθηκε απο τη Renault υπερβαινει κατα πολυ, (συμφωνα με τα λεγωμενα του οικονομικου διευθυντη της γαλλικης εταιριας), το ποσο της χρημαστηριακης της αξιας που ανερχετε στα 5,7 δις δολλαρια.
Εχοντας ως αποτερω στοχο την αναπτυσσομενη Ρωσικη αγορα,κατακτα αυτοματα και την τριτη θεση αναμεσα στουςμεγαλυτερους ομιλους του κλαδου με την επωνυμια Renault - Nissan - Avtovaz.
Τα νέα μοντέλα θα είναι ρωσικής κατασκευής και προέλευσης, ενώ ορισμένα από αυτά θα κατασκευάζονται από τη Lada.Οι πωλήσεις ξένων αυτοκινήτων στη Ρωσία, ακόμα και αυτών που κατασκευάζονται στη Ρωσία, αυξήθηκαν 64% ενω ταυτοχρονα η ζήτηση για αυτοκίνητα στην αναπτυσσόμενη οικονομικά Ρωσία αυξάνεται κατά 20% τον χρόνο!!
Περα του οτι περιμενουμε με ανυπομονησια τη μετα εποχη του αγαπημενου μας Niva,σκεφτομαστε πολυ σοβαρα να μετακομισουμε...Παμε Ρωσια?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com