19.12.08

Toyota Land Cruiser 2009


Θρυλική ανθεκτικότητα, αξιοπιστία, χάρη στον ποιοτικο ελεγχο ανωτερου επιπεδου της Toyota. Το Land Cruiser μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δυναμη κίνησης που προσφερει, η οποία περιλαμβάνει ένα V8 κινητήρα 381 ίππων και έξι ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
8 επιβατες ταξιδευουν ανετα μεσα στο σκαφος, που διαθετει μονιμη τετρακινηση, 381-hp στα 5.7-λίτρα.
Το Land Cruiser έχει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται "Πέρασμα Ελέγχου". Σε οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες σε ανώμαλο ή απότομο έδαφος, το σύστημα ελέγχει αυτόματα το όχημα του κινητήρα και τα φρένα, έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να επικεντρωθεί στο σύστημα διεύθυνσης.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τετρακίνητου Toyota ξεχωρίζει το ηλεκτρονικό σύστημα "Crawl Control", το οποίο ελέγχει τον κινητήρα και το σύστημα πέδησης, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή πρόσφυση ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Εξίσου προηγμένο το σύστημα που ορίζει το ύψος των αναρτήσεων και μεταβάλλει την σκληρότητα τους ανάλογα με τις απαιτήσεις και το "Kinetic Dynamic Suspension" που ενεργεί στις αντιστρεπτικές δοκούς των μπροστινών και πίσω τροχών. Νέο, τέλος, είναι και το τύπου Torsen κεντρικό διαφορικό.
Σε επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, το Land Cruiser V8 έχει να παρουσιάσει το Multi Terrain ΑBS, που προσαρμόζει τη λειτουργία του ανάλογα με το τύπο του οδοστρώματος, το παραδοσιακό ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικού ελέγχου και τους 14 συνολικά αερόσακους, που φιλοξενεί στην καμπίνα του.
Αξιζει κανεις να κυνηγησει την αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου που διαθέτει κινητήρα με κύκλο ζωής 1.000.000 χλμ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Add to Technorati Favorites Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
Free Search Engine Submission
Free Search Engine Submission
Top Blogs Sports Directory of Sports Blogs Webfeed (RSS/ATOM/RDF) submitted to http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com blogarama - the blog directory
View My Stats Sports RSSMicro FeedRank Results Sports http://www.feeds4all.nl
BlogsByCategory.com